TNLC logo

Import

Wij verzorgen uw inkomende goederenstromen. Dit betekent dat zodra een verscheping uit het exporterende land verzonden is, wij u op de hoogte brengen van eventuele wijzigingen in de aankomstdatum, zodat u weet wanneer de goederen op het door u aangegeven losadres kunt verwachten.

TNLC zorgt dat aan alle douaneverplichtingen wordt voldaan om de goederen in ontvangst te kunnen nemen. Indien goederen geselecteerd worden voor een douanescan zorgt TNLC dat deze scan conform de douanevoorschriften plaats vindt.

TNLC zorgt voor vervolg douanedocumentatie, met een MRN document voor vervoer of een douane-invoerdocument, waarbij voor importeurs in Nederland TNLC namens hen als direct vertegenwoordiger zal optreden. Voor importeurs die niet in Nederland gevestigd zijn maar elders, met een BTW nummer in een E.C. land anders dan Nederland, kunnen wij als beperkt fiscaal vertegenwoordiger optreden.

Goederen waarvoor een kwaliteitsnorm en/of phytosanitaire controle voorgeschreven is worden door TNLC in het PD systeem “Client” aangemeld. In overleg met de importeur wordt een tijdstip afgesproken waar en wanneer de keuring moet plaats vinden.

Ook kunnen wij aangiften verzorgen voor goederen die door de NVWA gekeurd moeten worden. Wij maken hiervoor een keuringsafspraak met een erkend NVWA keurpunt.

Vervoer
TNLC heeft contacten met diverse transporteurs en rederij/agenturen en kan er zorg voor dragen dat uw goederen op de door u opgegeven bestemming op een vooraf afgesproken tijdstip aankomen. Dit alles tegen concurrerende prijzen.

 

 

TNLC is lid van:

FENEX
brancheorganisatie van expediteurs/logistieke dienstverleners


TNLC is gecertificeerd voor:

AEO (Authorised Economic Operator)

IFS (International Food Standard)

SKAL (Bio controle)